Image

Skreddersy ditt eget spill med oddsbygger

Toppoppgjør i Champions League gruppe C.

Ajax og Borussia Dortmund står begge med full pott etter to kamper, og dermed er dette etter alle solemerker den første av to dueller som avgjør hvem som blir nummer én og to i gruppen.

De nederlandske vertene ligger i kjent stil på tabelltopp i Eredivisie. Der kan de også vise til imponerende 32-2 i målforskjell etter ni serierunder. Gjestene har innledet med 6-0-2 i Bundesliga og er bare ett poeng bak Bayern München.

Heftig velkomstbonus fra ComeOn!
Hvis du åpner ny konto og setter inn 100 kroner får du ytterligere 500 kroner å spille for.
Følg lenken for å registrerer ny konto og innkassere bonusen!

Imponerende statistikk

Mens hjemmelaget i snitt har scoret ca 3.5 mål per kamp både i serien og Champions League denne sesongen, har Dortmund kun gått målløse av banen ved én anledning på de siste 60 kampene, alle turneringer inkludert. Da ble de redusert til ti spillere før pause og Erling Braut Haaland var ute med skade.

Trykk her for å registrere konto og spille på kampen hos ComeOn!

Kombinerer to spill på samme kamp

Haaland var som kjent tilbake på banen tidligere i uken og feiret comebacket med to scoringer, den ene fra straffemerket. Oddsen på at nordmannen scorer igjen ligger på 1.83 i skrivende stund. For å jekke opp oddsen et hakk til bruker vi oddsbygger hos ComeOn! på dagens spill (se illustrasjon nederst i saken).

Med oddsbyggeren kan du selv skreddersy dine egne spill med flere utfall på samme kamp. Vi nøyer oss med to; begge lag scorer + Erling Braut Haaland scorer, odds 2.18.

Logg inn hos ComeOn! eller åpne konto for å ta i bruk oddsbyggeren. Er du ny kunde kan du også få velkomstbonus på 500 kroner ved bare 100 kroner i innskudd.

Lagnyheter

Hjemmelaget har ikke de helt store utfordringene, førstekeeper Maarten Stekelenburg er fortsatt ute med skade. Dortmund må klare seg uten sin målfarlige venstreback Raphael Guerreiro og Youssoufa Moukoko. I tillegg er Mahmoud Dahoud og Giovanni Reyna usikre.

ODDSBYGGER: Åpne oddsbyggeren med knappen til venstre. Deretter kan du velge utfall i kampen fra menyene. I dette eksempelet er det krysset av for begge lagene scorer + Haaland scorer når som helst i kampen.

Nye kunder hos ComeOn!
Sett inn 100 kroner og få ytterligere 500 kroner å spille for.
Følg lenken for å registrerer ny konto og innkassere bonusen!

Ajax - Borussia Dortmund


  • Kampstart 19. okt kl. 21.00

  • Spilltips: Begge lag scorer + Haaland scorer - 2.18 (ComeOn! oddsbygger)

  • Haaland har scoret i åtte kamper på rad

  • Dortmund har sluppet inn mål i samtlige serie- og CL-kamper

Spennende konkurranse

Betsson gir deg 10 millioner!