Image

Hjemmebanefordelen avgjør

Eliteserie på kupongen lørdag kveld.

Strømsgodset kunne juble for cupavansement etter 5-1 over Stabæk i midtuken, mens Sarpsborg 08 reiste vestover og slo Øygarden 5-0.

I serien er Godset akkurat der vi er vant til; midt på treet med en knallsterk hjemmestatistikk og tilsvarende svake på fremmed gress. Den nye nigerianske spissen Jordan Attah Kadiri var frisk da han debuterte med et kort innhopp mot KBK i forrige seriekamp, og presenterte seg for alvor med hattrick i Stabæk-kampen.

Som ny kunde hos Betsson får du 100 prosent bonus på ditt første innskudd opp til 1000 kroner. Følg lenken for å registrere deg og innkassere bonusen

Trives dårlig på reise

Sarpsborg innledet sesongen med jevne og målfattige kamper. Etter Lars Bohinen tok over har det blitt mer enten/eller. Har blant annet slått Rosenborg og Molde, men 4-3-8 totalt og i snitt nøyaktig ett poeng per kamp er ikke veldig imponerende. Sliter særlig på bortebane hvor det har blitt fem strake tap.

Spennende konkurransen: Betsson gir deg 10 millioner – hvor mye sitter du igjen med etter 20 spørsmål om blant annet Eliteserien og Premier League?

Om Sarpsborg 08 har en av sine gode dager er de mer enn kapable til å ta alle poengene. Men på en normal dag lukter dette hjemmeseier, og når oddsen er over to blank slår vi til uten å nøle (odds fra Betsson per lørdag kl. 09).

Spill på kampen hos Betsson – er du ny kunde kan du i tillegg innkassere velkomstbonusen på inntil 1000 kroner!

Lagnyheter

Godset mangler forsvarsspiller Niklas Gunnarsson og midtbane Johan Hove. Sarpsborg 08 har et knippe langtidsfravær, som har fått selskap av forsvarsspiller Bjørn Inge Utvik på sykestua.

Spill på kampen hos Betsson – er du ny kunde kan du i tillegg innkassere velkomstbonusen på inntil 1000 kroner!

Strømsgodset - Sarpsborg 08


  • Kampstart 25. sept kl. 18.00

  • Spilltips: Strømsgodset - 2.05 (Betsson)

  • Godset hjemme 6-2-1

  • Sarpsborg borte 2-1-6

  • Gjestene har tapt fem strake på fremmed gress

Spennende konkurranse

Betsson gir deg 10 millioner!