Image

Dristig spesialspill

3.75 i odds på kveldens spill fra engelsk Championship.

West Bromwich har kapret 16 poeng på åtte kamper så langt. Et snitt på to poeng per kamp holder normalt til direkte opprykk – vi må fem sesonger tilbake for å finne sist gang det hadde endt med noe dårligere enn andreplass.

Middelhavsfarer

Queens Park Rangers var en snartur innom Premier League i sesongen 2014/2015. Det endte med jumboplass og siden har laget fra hovedstadens beste vestkant vært fast inventar i Championship uten å havne verken i opp- eller nedrykksstrid. Denne sesongen startet lovende med seks kamper uten tap, men etter null poeng de to siste serierundene kan man se konturene av en ny sesong rundt midten av tabellen.

Som ny kunde hos Betsson får du 100 prosent bonus på ditt første innskudd opp til 1000 kroner. Følg lenken for å registrere deg og innkassere bonusen!

Slitne gjester?

Mens West Bromwich hadde spillefri i midtuken, stilte QPR et sterkt lag da de slo ut Everton av ligacupen.

Championship er en spesiell liga der man kanskje kan si at de tekniske ferdighetene ligger noen knepp under det høye tempoet og intensiteten i duellspillet. Kampene blir gjerne jevne både i spill og resultat.

Spennende konkurransen: Betsson gir deg 10 millioner – hvor mye sitter du igjen med etter 20 spørsmål om blant annet Eliteserien og Premier League?

Jekker opp oddsen

Vertene har fått et naturlig favorittstempel på eget gress med 1.75 i odds. Muligheten for at en eventuell hjemmeseier blir av den knepne sorten er stor og vi setter pengene på uavgjort med 0-1-handikapp fra start til 3.75. Altså at West Bromwich vinner med nøyaktig ett måls margin.

Spill på kampen hos Betsson – er du ny kunde kan du i tillegg innkassere velkomstbonusen på inntil 1000 kroner!

WBA - QPR


  • Kampstart 24. sept kl. 21.00

  • Spilltips: WBA - QPR (0-1) U - 3.75

  • 3 av 4 WBA-seirer har kommet med ett måls margin

  • Ofte jevnt og tett i Championship

  • Gjestene har midtukekampen mot Everton i beina

Spennende konkurranse

Betsson gir deg 10 millioner!