Image

– Fortsetter seiersrekken til pen odds

Serie A på kupongen torsdag.

Sampdoria skiftet trener i sommer uten at det har hatt noen umiddelbar effekt på poengfangsten den ene eller andre veien. Tok sesongens første seier da nyopprykkede Empoli ble slått 3-0 sist. 1-2-1 totalt, og det må være godkjent når begge Milano-klubbene har stått på menyen.

Spennende konkurransen: Betsson gir deg 10 millioner – hvor mye sitter du igjen med etter 20 spørsmål om blant annet Eliteserien og Premier League?

Kanonstart

Napoli har også ny mann ved roret siden forrige sesong. Og for et comeback av trener Luciano Spalletti, som er tilbake i manesjen etter at han forlot Inter for to år siden. Som eneste lag i serien står Napoli uten poengtap. Særlig imponerende var måten de kjørte over Juventus på, da 0-1 ble snudd til en velfortjent 2-1-seier.

Sampdoria er ingen kasteball, men på en normal dag får de trøbbel mot et Napoli som både er i flytsonen og stiller det sterkeste laget spiller for spiller. Borteseier til nesten to ganger pengene må på bongen.

Som ny kunde hos Betsson får du 100 prosent bonus på ditt første innskudd opp til 1000 kroner. Følg lenken for å registrere deg og innkassere bonusen!

Lagnyheter

Hjemmelaget må fortsatt klare seg uten angriper Manolo Gabbiadini. Viktige Morten Thorsby er heller ikke aktuell etter en smell forrige runde. Napoli har en håndfull spillere på skadelisten, men det er primært bredden i troppen og kvaliteten på benken det berører, heller enn startelleveren.

Spill på kampen hos Betsson – er du ny kunde kan du i tillegg innkassere velkomstbonusen på inntil 1000 kroner!

Sampdoria - Napoli


  • Kampstart 23. sept kl. 18.30

  • Spilltips: Napoli - 1.92

  • Napoli står med 4-0-0

  • Sampdoria står med 1-2-1

  • Napoli har vunnet fem på rad innbyrdes

Spennende konkurranse

Betsson gir deg 10 millioner!