Image

Bør være divisjonsforskjell på disse lagene

Stoler på storfavoritten.

AC Milan har fått en glimrende start på sesongen. 3-1-0 er mer enn godkjent når poengtapet kom i bortekampen mot Juventus forrige runde. Mistet sisteskanse og landslagshelt Gianluigi Donnarumma til PSG i sommer, uten at det har gitt noen merkbar forskjell i protokollen for baklengsmål enn så lenge. To hjemmekamper så langt er vunnet med 2-0 og 4-1.

Som ny kunde hos Betsson får du 100 prosent bonus på ditt første innskudd opp til 1000 kroner. Følg lenken for å registrere deg og innkassere bonusen!

Tøff start

Venezia er tilbake i det gjeveste selskap etter nesten 20 års fravær. Havnet på femteplass i Serie B uten å imponere nevneverdig, men slo deretter ut tre andre lag og gikk til topps i playoff. Kampprogrammet har vært av det takknemlige sorten de fire serierundene som er spilt. Det har resultert i tre tap og seier over opprykkskollega Empoli.

Spennende konkurransen: Betsson gir deg 10 millioner – hvor mye sitter du igjen med etter 20 spørsmål om blant annet Eliteserien og Premier League?

Leverer mot nykommerne

AC Milan har en velfylt skadeliste, men Simon Kjær ser ut til å være den eneste av dem som var i aksjon sist. Vertene har dessuten for vane å ta alle poengene i møte med nykommere. På de siste 19 kampene mot nyopprykkede lag har det blitt 13-5-1.

Hjemmelaget skal ta dette greit selv med en del fravær. Hjemmeseier med minst to måls margin spilles til odds 1.69 hos Betsson.

Spill på kampen hos Betsson – er du ny kunde kan du i tillegg innkassere velkomstbonusen på inntil 1000 kroner!

AC Milan - Venezia


  • Kampstart 22. sept kl. 20.45

  • Spilltips: AC Milan (0-1) vinne - 1.69 (Betsson)

  • AC Milan står med 3-1-0

  • Venezia står med 1-0-3

  • Vertene trives mot nyopprykkede lag

Spennende konkurranse

Betsson gir deg 10 millioner!