Image

Sikter høyt på premieskalaen

Interessant kamp i Serie A tirsdag kveld.

Atalanta har sjarmert mange fotballhjerter de senere år med sin usedvanlig offensive filosofi og trener Gian Gasperini er med god grunn genierklært etter at laget har etablert seg i toppen av Serie A.

Mønsterbruket fra Bergamo

Atalanta har vært det mestscorende laget i ligaen tre sesonger på rad, og ser man på forholdet mellom pengebruk og oppnådde resultater skal det godt gjøres å finne et annet europeisk topplag som er i nærheten.

Denne sesongen har Bergamo-klubben imidlertid innledet ganske ordinært med 2-1-1 på fire kamper og bare 4-3 i samlet målforskjell.

Spill på kampen hos Betsson – er du ny kunde kan du i tillegg innkassere velkomstbonusen på inntil 1000 kroner!

Store sko å fylle

Sassuolo er et annet lag som på imponerende vis har etablert seg etter opprykket fra Serie B i 2013. Avsluttet forrige sesong på en sterk åttendeplass, hvor kun målforskjellen skilte opp til Roma på den siste plassen som ga spill i Europa. Tok faktisk flere poeng borte enn hjemme, men så var det en spesiell sesong med helt eller delvis tomme tribuner.

I sommer mistet Sassuolo suksesstrener Roberto De Zerbi. Arvtaker Alessio Dionisi har fått en litt treg start med fire poeng og fire nettkjenninger på like mange kamper.

Spennende konkurransen: Betsson gir deg 10 millioner – hvor mye sitter du igjen med etter 20 spørsmål om blant annet Eliteserien og Premier League?

Tettet igjen bakover

Atalanta har utvilsomt blitt mer kyniske når det trengs og byttet ut en del av målorgiene med taktiske 1-0-seirer. Her savner de også den ene av sine to målgarantister i angrepet. Dagens spill blir kombinasjonen av at Atalanta vinner og i tillegg holder buret rent.

Spilltips: Atalanta vinne + holder nullen – 2.80 (Betsson)

Som ny kunde hos Betsson får du 100 prosent bonus på ditt første innskudd opp til 1000 kroner. Følg lenken for å registrere deg og innkassere bonusen!

Lagnyheter

Vertene må unnvære to viktige brikker i Hans Hateboer og forrige sesongs toppscorer Luis Muriel. For bortelaget er Pedro Obiang fortsatt ute.

Spill på kampen hos Betsson – er du ny kunde kan du i tillegg innkassere velkomstbonusen på inntil 1000 kroner!

Atalanta - Sassuolo


  • Kampstart 21. sept kl. 20.45

  • Spilltips: Resultat + begge lag scorer - 1 + Nei - odds 2.80

  • Atalanta berettiget favoritt

  • Begge lagene har levert gjerrige resultater

Spennende konkurranse

Betsson gir deg 10 millioner!