Image

Satser på målkalas i denne kampen

OBOS-liga på menyen onsdag.

Jerv ligger best an i trioen som jager tabelleder HamKam. Sørlendingene går fra det ene målkalaset til det andre, og kommer normalt ut av det med tre poeng. Klubben feirer 100 år i 2021 og øyner nå håp om å krone mange års tung satsing med et etterlengtet opprykk.

Som ny kunde hos Betsson får du 100 prosent bonus på ditt første innskudd opp til 1000 kroner. Følg lenken for å registrere deg og innkassere bonusen!

Åsane er blant divisjonens mange middelhavsfarere med både topp- og bunnstrid innen rekkevidde. Innledet sesongen sterkt, siden har det gått litt opp og mest ned. Det er uvisst om veteranen Geir André Herrem blir klar igjen etter å ha stått over med skade sist. Angriperen har for øvrig tilgode å åpne målkontoen igjen etter tilbakekomsten fra svenske Kalmar.

Spennende konkurransen: Betsson gir deg 10 millioner – hvor mye sitter du igjen med etter 20 spørsmål om blant annet Champions League og Premier League?

Scoringsvillige

Begge lagene går til en slik kamp med mål om tre verdifulle poeng. Og med Jerv i aksjon lukter det både målrikt og scoring til begge lag.

Spilltips: Begge lag scorer + over 2.5 mål – 1.83

Spill på kampen hos Betsson – er du ny kunde kan du i tillegg innkassere velkomstbonusen på inntil 1000 kroner!

Jerv - Åsane


  • Kampstart 15. sept kl. 18.00

  • Spilltips: Begge lag scorer + over 2.5 mål - 1.83

  • Jerv har scoret i 14 av 17 kamper

  • Åsane har scoret i 13 av 17 kamper

Spennende konkurranse

Betsson gir deg 10 millioner!