Image

Slår til på denne hjemmeoddsen

Eliteserien er tilbake etter to ukers pause.

Rosenborg tapte 1-2 for Viking i siste kamp før landslagspausen, men sto med fire strake seirer før det og er i aller høyeste grad med i både gull- og medaljekampen. I den seiersrekken inngår det omvendte møtet i Tromsø i juli hvor trønderne vant fortjent 3-1.

Som kunde hos NordicBet får du tilgang til oddsbygger, oddsboost på utvalgte kamper, kampanjer og konkurranser med heftige premier. Logg inn eller registrer ny konto med velkomstbonus på inntil 1000 kroner i gratisspill!

For Tromsø handler resten av sesongen om å beholde en armlengdes avstand til nedrykksstriden. «Gutan» har kun vunnet tre kamper, to av dem mot bunnlagene Brann og Stabæk.

Følg lenken for å logge deg inn eller registrere konto hos NordicBet!

Lever farlig

Så langt har Tromsø tatt 0,88 poeng per kamp, som gir 27 poeng ved sesongslutt om takten fortsetter. Den summen ville betydd enten nedrykk eller kvalik hvert eneste år siden Eliteserien ble utvidet til 16 lag i 2009.

Det eneste ankepunktet mot spill på Rosenborg her er fraværet av en skadet Dino Islamovic. Utover det lukter dette tre nye Rosenborg-poeng lang vei. Hjemmeseier spilles til odds 1.70 hos NordicBet.

Åpne ny NordicBet-konto og få inntil 1000 kroner i gratisspill som velkomstbonus!

Lagnyheter

Vertene må som nevnt klare seg uten Islamovic, ellers er troppen tilnærmet fulltallig. Markus Henriksen er tilbake i trening, men neppe aktuell fra start med det aller første. Kent-Are Antonsen må operere og mister resten av sesongen for Tromsø.

Tidlig utbetaling

*Visste du at NordicBet har tidlig utbetaling på Eliteserien? Hvis laget du har spilt på (1-X-2 fulltid) går opp i en tomålsledelse, får du utbetalt gevinsten din, uavhengig av hva sluttresultatet blir. Selv om kampen ender uavgjort, eller motstanderen snur kampen, har det ingenting å si for gevinsten din – du har fått tidlig utbetaling.

Følg lenken for å logge deg inn eller registrere konto hos NordicBet!

Rosenborg - Tromsø


  • Kampstart 12. sept kl. 20.00

  • Spilltips: Rosenborg - 1.70 (NordicBet m/ tidlig utbetaling*)

  • Rosenborg har tatt nesten dobbelt så mange poeng som Tromsø

  • Tromsø scorer nest færrest av alle i Eliteserien

  • Rosenborg klart bedre da de vant 3-1 i Tromsø i sommer

Spennende konkurranse

Betsson gir deg 10 millioner!