Image

Eliteserien: Satser på målfest lørdag kveld

To offensive lag på jakt etter alle poengene.

Eliteserien er tilbake etter to ukers pause med 13 av 30 serierunder igjen. Stabæk har bedret poengfangsten etter at Eirik Kjønø tok over for Janne Jönsson, men står fortsatt med rød skrift på tabellen med to poeng opp til Tromsø på sikker plass.

Som ny kunde hos Betsson får du 100 prosent bonus på ditt første innskudd opp til 1000 kroner. Følg lenken for å registrere deg og innkassere bonusen!

Før overgangsvinduet stengte forsvant stortalentet Antonio Nusa til Belgia og Herolind Shala til Tyrkia. Fredrik Haugen kommer inn etter et opphold på Kypros. Den anvendelige forsvarsspilleren Ivan Mesik har kommet på lån fra Nordsjælland, men har bare vært med på én trening etter ankomst Bærum.

Scorer på bestilling

Viking tok ti poeng på de fire siste kampene før spillepausen og er dermed for fullt med i medaljekampen. Siddisene slipper fortsatt inn mange baklengsmål, men når de sjelden går av banen uten å ha scoret minst to mål selv triller poengene inn i alle tilfelle.

Spennende konkurransen: Betsson gir deg 10 millioner – hvor mye sitter du igjen med etter 20 spørsmål om blant annet Eliteserien og Premier League?

Bør bli målrikt

Ingen av lagene er i en posisjon som tilsier å legge seg bakpå – her er det tre poeng som gjelder. Viking er berettiget favoritt, men ikke større enn at det virker tryggest å sette innsatsene på et målrikt oppgjør der begge lagene scorer.

Spilltips: Begge lagene scorer + over 2.5 mål i kampen – odds 1.75 hos Betsson

Som ny kunde hos Betsson får du 100 prosent bonus på ditt første innskudd opp til 1000 kroner. Følg lenken for å registrere deg og innkassere bonusen!

Lagnyheter

To ukers pause kom beleilig for Stabæk, som slet med mange skader i august. Her håper toppscorer Oliver Valaker Edvardsen og Sammy Skytte å være tilbake igjen.

For Viking er både Zlatko Tripic og Samuel Fridjonsson suspendert. Forsvarsspiller Henrik Heggheim er solgt til Brøndby.

Spill på kampen hos Betsson – er du ny kunde kan du i tillegg innkassere velkomstbonusen på inntil 1000 kroner!

Stabæk - Viking


  • Kampstart 11. sept kl. 18.00

  • Spilltips: Begge lagene scorer + over 2.5 mål - 1.75 (Betsson)

  • Stabæk snitter på totalt 3.53 mål per kamp

  • Viking snitter på totalt 3.88 mål per kamp

  • 3-3 i det omvendte møtet

Spennende konkurranse

Betsson gir deg 10 millioner!